Letní čtení

27.07.2016 09:29

 

VIDEO: Lov ryb na bič

Lov ryb na bič. Unikátní disciplína plavané, do které se jednoduše zamilujete. Chytání ryb na bič je parádní v tom, že za malou chvíli můžete nachytat celou řadu ryb. A v obrovském množství! Navíc, chytání ryb na bič je velice jednoduchý, takže tento lov zvládnou i úplní začátečníci. Vydejte se k vodě s bičem, je to fakt zábava!

číst více

 

Luxusní sladké nástrahy na kapry! Tyhle laskominy na kapry fungují!

Léto je v plném proudu. Takže naše revíry jsou plné teplé vody. A právě teplá voda nutí kapry v našich revírech k tomu, aby se sháněli po potravě. Co jim tedy nabídnout? Mezi rybáři se dlouho ví, že v létě nejlépe fungují sladké nástrahy. A právě takové musíte kaprům předkládat! Máme pro vás několik tipů na zajímavé nástrahy, které mají sladkou příchuť. Tyhle nástrahy při lovu kaprů v létě zaručeně fungují!

číst více

Lov na přívlač pro začátečníky: Chytání ryb na rotační třpytku

Přívlač je fantastickou rybolovnou metodou. Jedná se o velice akční lov, který rozpumpuje adrenalin do žil nejednomu rybářovi. A není se čemu divit. Brutální záběry od agresivních dravců jsou naprosto fantastickým zážitkem. Ovšem, při začátcích s přívlačí se může rybář setkat s neúspěchem. Ryby jednoduše neberou, a na psychické pohodě nepřidá ani utrhnutí některé z umělých nástrah. Ale! Pro začátečníky, kteří se ptají na to, jak začít s přívlačí, máme jednoduchou radu – pokud s přívlačí teprve začínáte, vsaďte na rotační třpytky!

číst více

Plavaná pro začátečníky: Chytání ryb na červy

Plavaná a červi jdou dohromady! Červi jsou jednoduše neodmyslitelnou nástrahou, kterou používá každý milovník plavané. Proč? Je to jednoduché! Červi patří k nejlepší nástrahám na ryby. Jejich „chování“ na háčku, anebo jejich výživová hodnota, nenechá žádnou rybu v klidu. Na červy tak můžete s pomocí plavané nachytat mraky nejrůznějších druhů ryb. Takže pokud máte v plánu se vydat se splávkem k vodě, červy rozhodně nenechávejte doma…

číst více

ÚTOK ŠTIKY: Velká štika napadla dospělého ptáka! Nemohla ho ale spolknout! Jak to dopadlo?

Na rybářském internetu se objevilo naprosto neuvěřitelné video. Ano, útoky štik na malé kačenky jsou často k vidění. Ale tohle video vám vyrazí dech! Je na něm totiž zobrazený dospělý pták, na kterého vzápětí zaútočila velká štika. Dospělá ryba sice drtivě zaútočila, ale pták se nehodlal vzdát. To, co následovalo, jste v životě neviděli. Divák je najednou svědkem nelítostného souboje mezi predátorem a kořistí, který nemá jasný konec. Jak tohle asi dopadne?