K počtení

14.03.2017 09:39

 

VIDEO: Domácí výroba pelet na kapry z pečiva

Pelety na kapry se v nejčastějších případech vyrábí z živočišných mouček. Ale! Tuto velmi účinnou nástrahu na kapry jde vyrobit i pečiva. Právě pečivo, a rohlíky především, nabízí skvělé vlastnosti. Postačí vám jen několik ingrediencí a pomůcek, a rázem si můžete vyrobit naprosto luxusní nástrahu na kapry. A co víc! Tyto pelety na kapry z pečiva fungují fakt skvěle! S touhle nástrahou vás bude rybaření bavit! 

číst více

SVĚT BOILIES: Úspěšný lov kaprů na jaře. Perfektní kuličky do chladné jarní vody!

Jarní lov kaprů přináší hodně „strastí a pastí“. Neustále se měnící podmínky, silný vítr, častý déšť a chladná voda – to všechno už „vypráskalo“ snad každého kapraře. Ale! I v těchto skutečně extrémních podmínkách můžete nachytat nádherné kapry. Stačí použít takové boilies, které i ve studené jarní vodě ryby zaujme.

číst více

Lov kaprů na jaře: Zachytejte si! Tipy na perfektní nástrahy, které fungují i na velké kapry!

Lov kaprů na jaře může přinést spoustu úspěchů. Ano, i ve studené vodě, kdy jsou ryby pasivní, si můžete nádherně zachytat. Stačí použít tu správnou nástrahu! Úspěšná nástraha pro jarní lov kaprů nemusí stát hromadu peněz. Ne, nemusí. Připravili jsme pro vás výběr cenově dostupných nástrah od renomovaných firem, které (nejen) na začátku sezóny opravdu skvěle fungují. Vyzkoušejte je… 

číst více

RYBÁŘSKÝ TRH: Luxusní rybářská křesla za pár korun! Tohle nepřehlédněte!

Bez kvalitního rybářského křesla to u vody nejde. Pokud rybář nesedí pohodlně, pak se může i ten nejpohodovější den u vody změnit v pořádnou otravu. A to nikdo přece nechce! V dnešní době rybářský trh nabízí spoustu kvalitních rybářských křesel. Ale! Jejich cena je prostě fakt vysoká. My jsme ale pro vás připravili výběr velice povedených modelů rybářských křesel od renomovaných firem. A co je na nich kromě prvotřídní kvality nejlepší? Přece velmi výhodná cena!

číst více

ZAMYŠLENÍ: Jak hluboko ještě může kaprařina klesnout?

Ryby chytám skoro 30 let a vím, že je budu chytat tak dlouho, jak jen budu moct. Kaprařina je krásný koníček, ale poslední dobou se mi potvrzuje, že to krásné se z ní vytrácí – ta pohoda, ten klid. Naopak hon na rybu – a hlavně „nutnost“ chytit velkou rybu – žene některé i známé rybáře k tomu, že porušují vše, co můžou. A co víc? Ostatní rybáři je za to ještě plácají po ramenou.

číst více