K počtení...

11.05.2016 07:15

Lov kaprů na boilies: Proč (ne)používat drahé boilies při lovu kaprů?

Lov kaprů na boilies je obrovským fenoménem. Spousty rybářů se snaží na tuto nástrahu přelstít svého životního kapra. A při své snaze někteří rybáři sahají i hluboko do kapsy. Za boilies jsou ochotni zaplatit tisíce korun. Někdy je to ale naprosto zbytečné. Na rybářském trhu jsou totiž k dostání i takové nástrahy, které nestojí moc peněz. Přitom jejich složení je nabité fantastickými surovinami, které při lovu kaprů zaručeně fungují…

číst více

 

MEGAVÝPRODEJ: Obrovský výprodej prutů na přívlač! A ke každému naviják ZDARMA!

Ano, likvidujeme sklady! A právě proto jen nyní máte jedinečnou možnost sehnat velice kvalitní přívlačové pruty za pár korun. Navíc, ke každému přívlačovému prutu dostanete naviják a sadu gumových nástrah zcela ZDARMA! Tohle je nabídka, která vám nesmí uniknout! Jen připomínáme, že se jedná o totální doprodej prutů na přívlač – proto ve většině případů máme úplně poslední kusy. Takže kdo dřív přijde, ten si odnese kvalitní prut na přívlač s navijákem a gumovými nástrahami ZDARMA!

číst více

ŽIVOT PORYBNÉHO: O tom, jak banda pytláků masakrovala hejna trofejních candátů. V květnu!

V minulých týdnech se nám ozval člen rybářské stráže s tou nabídkou, že by na magazínu InRybar.cz rád publikoval své zážitky z praxe porybného. Po přečtení několika příběhů jsme se rozhodli, že dané texty zveřejníme. Jde totiž o nechutné případy, které se v našem rybářském světě stále objevují. A bohužel, nikdo se nemá k tomu, aby s podobnými případy něco dělal. Výměnou za zveřejněné texty jsme danému pisateli přislíbili naprostou anonymitu.

číst více

Odpadávací montáž s olovem: Největší prasárna v rybařině, kterou bychom měli zakázat!

Odpadávací montáž s olovem. V současnosti se jedná o hojně používanou montáž, především při lovu kaprů. Princip této montáže tkví v tom, že při zdolávání ryby se olovo uvolní, díky čemuž má rybář větší naději na zdolání kapra. Jenže! Olovo po souboji s rybou zůstane na dně revíru. A právě to je ta nechutná prasárna! Protože někteří rybáři prostě hyzdí naše vody jedovatým kovem jenom kvůli tomu, aby zvýšili svou šanci na úlovek. Velkým problémem je, že rybářský trh s touhle nechutnou záležitostí nemá problém. A to je špatně!

číst více

Lov úhořů: 3 důvody, proč vyrazit na „hady“ v našich vodách

Úhoř říční. Nádherná ryba, která je opředena hávem tajemství. V našich vodách podobný živočich nežije, a možná i proto je úhoř mezi rybáři tolik oblíbený. Jeho lov je skutečným zážitkem. Jedinečná atmosféra lovu plná adrenalinu patří ke každoročním rituálům některých rybářů. Ten rybář, který ještě úhoře nikdy nelovil, ani netuší, o co přichází. Pokusíme se vás proto navnadit. Lov úhořů je totiž neskutečně zajímavou záležitostí, která ale může být do pár let už jen zaprášenou minulostí.

číst více